Halide Ömer Uncuoğlu İlkokulu

Vizyon: Ait olduğumuz çevrenin eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını gideren,kaliteli hizmet üreten, tüm paydaşlarıyla mutlu, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Kendi ve toplumsal değerleriyle barışık, ait olduğu topluma değer katabilen bilimsel ve insancıl düşünmeyi başarabilen gelişime açık bireyler yetiştirmek öz görevimizdir.

Başarılar: 2012 Yılı Meddahlık Yarışması Ankara Birinciliği

Saatler: 07.40-12.35 12.40-17.45
Servis Bilgisi: YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: ÜÇ ÖĞRENCİMİZ BİLSEM ÖĞRENCİSİ OLMAYA HAK KAZANMIŞTIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SIFIR ATIK, OKULUM TEMİZ, ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ALINMIŞTIR, ÇEDES
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ETWİNNİNG ULUSLARARSI KALİTE ETİKETİ ALINMIŞTIR

WEB - https://halideomeruncuogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Köşk Mh.Kaplan Sk. No37 Aktepe/Keçiören/ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Keçiören İlçesinin merkezi konumunda olup hastane, PTT, otobüs, dolmuş ve metro duraklarına yakın konumdadır.

Adres - Köşk Mh.Kaplan Sk. No37 Aktepe/Keçiören/ANKARA

Ulaşım Ulus ve Sıhhiye´den:Aktepe Dolmuşları ve otobüsleri ile Keçiören E.M.Lisesi önünde inilir ve Kaplan sokak istikametinde 5 dk yürüyerek ulaşılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine:3km İl Merkezine:8.5km