Seçkin BALCI - Okul Müdürü

Okul Müdürü Seçkin BALCI Ankara´da doğmuş ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamlarken Ankara Üniversitesinde başladığı yüksek öğrenimini eşinin ataması nedeniyle Van´ da bitirmiştir. Meslek hayatına Van Hacı Ömer Sabancı İlköğretim Okulunda başlamıştır. Doğu görevinden sonra uzun yıllar Keçiören İlçesinde öğretmenlik  ve idarecilik yapmış, Akyurt İlçesi Saracalar İlk ve Ortaokuluna  Müdür olarak atanmış, ardından Altındağ Türkerler İlkokulu’nda müdürlük görevini yürütmeye devam etmiştir. 85 tane hizmetiçi sertifkası olan Seçkin BALCI Keçiören İlçesi Stratejik Planlama ve Okul Gelişim Komisyonlarında görev almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı ders kitabı yazarı olan Okul Müdürünün  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde koordinatör, yürütücü ve yazar olarak yer aldığı hikaye projesi de vardır. Nadir toprak metallerini ayırdığı tezli yüksek lisansı, siyaset bilimi ve kamu yönetimi tezsiz yüksek lisansı olan Seçkin BALCI upper intermediate seviyesinde İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca bilmektedir. "Türkiye´deki Okul Müdürü Yetiştirme, Seçme ve Atama Sürecinin PISA´ da İlk Sıralarda Yer Alan Ülkelerle Karşılaştırılması" konulu derleme makalesi yayınlanmıştır. İki teşekkür belgesi, dört başarı ve bir üstün başarı belgesi bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.